Selecteer een pagina

‘Hoe kan ik snel mijn Engelse uitspraak verbeteren?’
‘In september start ik met lesgeven in tto en ik durf niet meer!’
‘Ik wil in alle rust mijn Engels bijspijkeren.’

Snel en intensief je Engels verbeteren

Ben je gespannen omdat je na de zomer een uitdaging aangaat waarbij je goed Engels moet spreken of schrijven? Of heb je zin om je Engels te verbeteren terwijl je lekker op vakantie bent? Dat kan deze zomer!

Lekker vanaf je picknickkleedje in alle rust de focus leggen op jouw ontwikkeling. Even geen afleiding van werk, deadlines en stress; nu heb je de ruimte om iets nieuws te leren.

Wat kan je verwachten?

In vier intensieve online lessen richten we ons op jouw issue. Wil jij je uitspraak verbeteren, professionele Engelse teksten leren schrijven of complexere grammaticastructuren kunnen toepassen? Dat vind ik leuke uitdagingen om mijn tanden in te zetten. Tijdens de intake stellen we doelen die we in vier lessen gaan behalen. Dit kan snel gaan, want we passen ons aan jouw leertempo aan.

Hoe ziet de cursus eruit?

  • Een intake om jouw leervraag te formuleren
  • Vier online lessen van 45 minuten
  • Flexibel ingepland gedurende de zomer
  • Gewoonlijk €397,- excl btw, maar als je je in juni aanmeldt betaal je maar €300,- excl. btw. Dat is een korting van bijna 25%!

Wat andere cursisten over deze cursus zeggen

‘Wat ik in vier korte (online) lessen heb bereikt? Tien keer zelfverzekerder lesgeven in het Engels! De lessen van Ruth zijn wat mij betreft een must voor elke docent in meertalig onderwijs. Het programma is volledig afgestemd op jouw persoonlijke doel(en) en met haar aanstekelijke enthousiasme zorgde deze docente ervoor dat ik me immediately na de les op m’n huiswerk stortte.’
Anniek Docter, zelfstandig creatief strateeg en docent tto

‘English grammar is quite complicated. Compared to Dutch, the verb tenses are unclear and confusing. Ruth knows what to do with that. Through personal guidance, she can help you with simple tips and trics. In her feedback she adapts to the needs of the student and does not find any question too strange. Thank you for your advice!’
Elias Tieleman, social designer en docent tto

I’m in!

Nu aanmelden of meer informatie? Stuur Ruth een kort mailtje ruth@colourise.nl of bel 06-19065281
Ben je HR-manager en wil je deze cursus voor meerdere werknemers afnemen? Neem contact op met Ruth voor de mogelijkheden.