Selecteer een pagina

Over Ruth Scheper

Ik ben…

Onderzoekend om gericht te adviseren.
Enthousiasmerend als ik voor een groep sta.
Resultaatgericht om eruit te halen wat erin zit.

 

Werkgebied

Ik woon in Zwolle, maar geef mijn trainingen door heel Nederland – en online.

Telefoon

06-19065281

E-mail

ruth@colourise.nl

Momenteel ben ik dit aan het doen:

  • ¬†Summer course (Engelse les op maat) geven aan diverse professionals;
  • Engelse les en presentatieles geven bij European Studies Hogeschool Zuyd in Maastricht;
  • Mondelinge Engelse en Nederlandse examens afnemen bij Cibap Vakschool in Zwolle;
  • Cursus solliciteren geven aan mbo-studenten;

Mijn verhaal

Ik houd van onderwijs! Mensen mogen helpen in hun professionele ontwikkeling vind ik eervol en waardevol. Ik heb dan ook twee lerarenopleidingen afgerond: Nederlands en Engels. Vervolgens heb ik me verder gespecialiseerd in CLIL en CLIL-coaching.

Colourise trainingen
Na elf jaar lesgegeven te hebben op een mbo-school, heb ik Colourise opgericht. Met dit bedrijf geef ik trainingen waar ik in geloof en toegespitst op de vraag van de klant. De basis vormt altijd het opbouwen van zelfvertrouwen, of het nou gaat om vloeiend Engels spreken, CLIL voor mbo, solliciteren of presenteren.

Advies tweetalig onderwijs
Naast het geven van trainingen denk ik mee met scholen hoe ze hun tweetalig onderwijs kunnen vormgeven of verbeteren. Ik onderzoek en doe aanbevelingen.

Ondernemersverhalen delen
Mijn drang om mensen te laten groeien in hun professionele ontwikkeling komt ook tot uiting in mijn rol als community manager bij Waves Coworking. Hier geef ik podium aan ondernemers en hun verhaal: online en offline.

Over Colourise

Ik houd ervan als mensen hun eigenheid kunnen inzetten in hun werk. Ik streef ernaar professionals op eigen wijze en vol zelfvertrouwen hun werk te laten doen. Colourise betekent het inkleuren van iets wat zwart-wit was. Dat is waar ik voor ga: professionals hun ware kleuren laten zien en inzetten in hun werk. Met focus op talentontwikkeling en het inzetten van je unieke eigenschappen kom je namelijk pas echt tot je recht.

Neem contact op met Ruth

Ben je HR-manager en wil je de mogelijkheden bespreken? Een docent die Engelse les wil? Een teamleider op zoek naar een teamtraining? Laat een berichtje achter en ik neem contact op.