Selecteer een pagina

Over Ruth Scheper

Ik ben…

Onderzoekend om gericht te adviseren.
Enthousiasmerend als ik voor een groep sta.
Resultaatgericht om eruit te halen wat erin zit.

 

Werkgebied

Ik woon in Zwolle, maar geef mijn trainingen door heel Nederland – en online.

Telefoon

06-19065281

E-mail

ruth@colourise.nl

  Momenteel ben ik dit aan het doen:

  • CLIL Basics Course aan docententeam in Amsterdam. Ik sluit aan bij het vakgebied van de opleiding, zodat de docent meteen nieuwe activities kan toepassen in de les. 
  • Cursus solliciteren en onderhandelen geven aan mbo-studenten in Zwolle. Met deze cursus maak ik studenten bewust van hun waarde en in gesprek met trainingsacteurs oefenen zij hun net verkregen onderhandelingstactieken.
  • Mondelinge Engelse en Nederlandse examens afnemen bij een mbo-school in Zwolle.
  • In opdracht van de Stichting Leonardus in Enschede ben ik kwartiermaker voor Theater in Educatie met als doel jongeren te helpen ontwikkelen in hun waarden en identiteit.

De komende tijd staat dit op de planning: workshops bij KPZ Zwolle en ROC van Amsterdam met de thema’s interculturele sensitiviteit, Academisch Engels en CLIL.

Mijn verhaal

Ik houd van onderwijs! Mensen mogen helpen in hun professionele ontwikkeling vind ik eervol en waardevol. Ik heb dan ook twee lerarenopleidingen afgerond: Nederlands en Engels. Vervolgens heb ik me verder gespecialiseerd in CLIL en CLIL-coaching.

Colourise trainingen
Na elf jaar lesgegeven te hebben op een mbo-school, heb ik Colourise opgericht. Met dit bedrijf geef ik trainingen waar ik in geloof en toegespitst op de vraag van de klant. De basis vormt altijd het opbouwen van zelfvertrouwen, of het nou gaat om vloeiend Engels spreken, CLIL voor mbo, solliciteren of presenteren.

Advies tweetalig onderwijs
Naast het geven van trainingen denk ik mee met scholen hoe ze hun tweetalig onderwijs kunnen vormgeven of verbeteren. Ik onderzoek en doe aanbevelingen.

Over Colourise

Ik houd ervan als mensen hun eigenheid kunnen inzetten in hun werk. Ik streef ernaar professionals op eigen wijze en vol zelfvertrouwen hun werk te laten doen. Colourise betekent het inkleuren van iets wat zwart-wit was. Dat is waar ik voor ga: dat professionals hun ware kleuren laten zien en inzetten in hun werk. Met focus op talentontwikkeling en het inzetten van je unieke eigenschappen kom je namelijk pas echt tot je recht.

Neem contact op met Ruth

Ben je HR-manager en wil je de mogelijkheden bespreken? Een docent die Engelse les wil? Een teamleider op zoek naar een teamtraining? Laat een berichtje achter en ik neem contact op.