Selecteer een pagina
Trainingen

01

Cambridge English Assessment Training

Een training voor docenten vol energie en actief met Engels bezig zijn. Het einddoel: een C1 of B2 Cambridge certificaat. De training bestaat uit 20 lessen van 1,5 uur en individuele begeleiding.

 

02

CLIL voor mbo

Een motiverende training voor CLIL-docenten. Ik maak speciaal voor jouw opleidingsrichting passende voorbeeldopdrachten. Ik dompel je tijdens de training onder in een breed scala aan CLIL activities, altijd met de theorie als basis. En met handvatten om zelf sneller en beter CLIL toe te kunnen passen.

03

Online individual English lessons

Wil jij aan je Engels werken? Deze lessen staan helemaal in het teken van jouw leerbehoefte. Ik heb al docenten en andere professionals geholpen met grammatica, schrijven, gespreksvaardigheid en Britse omgangsvormen. Ik maak graag een programma op maat. De duur is gemiddeld 4 lessen.

04

Cursus Solliciteren - De ideale deal

Voor studenten mbo. In deze motiverende en zelfvertrouwen-opbouwende cursus komen alle stadia van het solliciteren aan bod: van het telefoontje over de vacature tot het (online) sollicitatiegesprek en arbeidsvoorwaardengesprek met twee acteurs/gesprekspartners. Deze cursus wordt aangepast aan het betreffende vakgebied en is in Nederlands en Engels af te nemen.

05

Training, workshop, lezing of cursus op maat.

Heb je een vraag, leuk idee of wil je het net even anders? Ik vind het leuk om mee te denken en met een uniek voorstel te komen.